Pixel
Select Page

Verkkokaupan toimitusehdot

 

Voimassa 27.03.2016 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy MyOlsson y-tunnus 2588222-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta myolsson.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit Visa ja Mastercard. Lisäksi maksutapoja ovat mobilepay ja Op-lasku. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

——————–

 

Maksupalvelutarjoaja

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Paytrail Oy:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä palvelu ja osa Nets-konsernia.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

————-

Käsittelemme tilauksen kauppojemme aukioloaikaan, kun maksu on suoritettu.

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita kolmena päivänä viikossa. Pyrimme toimittamaa tilauksen noin 2-5 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus saapuu.

MyOlsson ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältyvät tilaukseen. Mahdollisista vaihto- ja palautuskuluista vastaa asiakas. Lähetämme tuotteet Ärräpakettina osoitteesi perusteella valikoituvaan lähimpään R-kioskiin. Ärräpakettien kuljettajana toimii Matkahuolto. Mikäli lähin R-kioskisi on huomattavan matkan päässä kotoasi ja toivot toimitusta mieluummin Matkahuollolla, mainitse tästä tilausta tehdessäsi kommenttikentässä.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Vaihdoissa ja palautuksissa asiakas vastaa postikuluista.

Liitä palautuksen/vaihdon mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • tilausnumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta
  • mikäli haluat vaihtaa, kerro minkä koon/tuotteen haluat tilalle

Palautusosoite:

MyOlsson
Käräjäpolku 7
21600 Parainen
+358503550984

Tarkistathan, että puhelinnumero on oikein. Meistä olisi myös mukava kuulla mistä syystä päädyit palauttamaan.

Emme vastaanota postin kautta tulevia paperisia palautusilmoituksia. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Emme korvaa tuotteen normaalia kulumista emmekä virheellisestä käsittelystä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvia vikoja. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan samalle maksutavalle jolla tilauksen maksoit Paytrailin kautta palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen mallu@myolsson.com tai postitse:

MyOlsson
Käräjäpolku 7
21600 Parainen

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Pidätämme oikeuden evätä tilauksen vedoten aikaisempaan tilaushistoriaan tai tilauksen sisältöön. Ilmoitamme tapauksesta asiakkaalle.

MyOlsson käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.